19.3.2015

Leikkejä ja temmellystäKissakahvilan kisuliineilla on ollut kevätintoa oikein kunnolla! Jaksetaan sitä talvellakin leikkiä, mutta kevätauringon mukana tulee eräänlaista nostattavaa energiaa ja se näkyy myös kissojen käyttäytymisessä; leikki-intoa on rusaasti! :) 
..asiaan varmasti vaikuttaa myös se, että kissoilla on uusia leluja, joita on omistaja Tiina oli pikkuisille tuonut, myös kengännauhona viriteltiin keppien jatkeeksi ja erityiseksi lemppariksi nuoremmille on noussut kinder yllätysmunista saatava koottava pallo. :D
 
The cats of purnauskis have been feeling the spring energy! There's ofcourse energy to play in the wintertime aswell, but there's this scertain kind of upbeat feeling flowing in with the spring sun and this shows in the behaviour; there's plenty of play-energy! :) 
..can have some affect to the matter, that the cats have new toys, which the owner Tiima has brought for the little ones, some shoelaces were put at the end of playstick thingies and the most special favourite for the young ones has become this little ball that comes out of kinder suprise easter eggs.Pienestä esineestä voi olla niin paljon iloa! :D
Erityisesti Lumin ja Pikin lempparia on tuo pieni kinder-lelupallo! Nelli-Piki sitä jemmailee lungipöydän tyynyjen väliin ja viihtyy leikkien parissa niin pitkään, että ihan jo läähättää, mutta on vaan niin kivaa, ettei voi lopettaa. 
Such joy can come from a small object! :DEspecially Lumi's and Piki's favourite is that little kinder-toyball! Nelli-Piki hides it under the cushions of the chilltable and keeps on playing for so so long, but it's so much fun, that can't stop.

Tänään Lumi ja Nurri ihan innostui hassuilemaan käsipaperien muovipussilla, kaikki rapiseva on vaan niin kivaa ja etenkin jos sinne pääsee piiloon! 
Today Lumi and Nurri got all excited too goof around with a handtowel's plastic bag, all materials that makes a sound are fun and especially if can hide in there!

Pikillä ja Nurrilla oli tarkkasilmäistä vaanimista vaativat vaanimisleikit asiakkaiden kanssa. :)
Micukin on innostunut leikkimään, kun löytyi aivan mahtava pieni ääntä pitävä rapinapallo, mutta eihän sitä voi leikkejä näyttää kun kamera on esillä, eiii tietenkään. x)

Piki and Nurri had a playtime with the customers and it demanded sharp eyed stalking. :)
Even Micu has gotten inspired to play, because there was just the most perfect sound making toyball, but can not show playing when there's a camera around, nooo, ofcourse not. x) 
Pörröhäntäiset siskokset ihan hassuna naruleikkiin! Se pitää napata ja teurastaa! Yleensä ne yksinkertaisimmat lelut on mieluisimpia, narut ja paperipallot, piilopaikoista pussit ja pahvilaatikot. Ihmisten mielestä hienot ja mielenkiintoiset lelut, ei yleensä kiinnosta kissoja pätkän vertaa. :P 
Fluffytail sisters all excited about string-play! It must be catched and slaughtered! Usually the most simple toys are the most liked, strings and paperballs, for hiding places bags and cardboard boxes. When humans think some toy is really fancy anbd interesting, it doesn't interest the cats at all. :PPurrr
Mukavaa päivää!
Have a lovely day!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti