8.8.2016

Kansainvälinen kissojen päivä/International cat dayViirukin sen tietää: Tänään vietetään kansainvälistä kissojen päivää! Päivä järjestetään jo 14. kerran maailman ihanimpien lemmikkien kunniaksi. Kissojen päivänä omaa kissaa voi muistaa extrasilityksin ja vaikkapa antamalla miukulle tämän lempiruokaa. Jos ei kotoa löydy (vielä) omaa kissaa, voi kissojen päivää viettää esimerkiksi katselemalla kissavideoita!

Today is the day: The International Cat Day! It is held allready for the 14.th time to celebrate the loveliest pet in the world. Today you can give your cat some extra cuddling and his favourite food. If you don't (yet) have your own cat, your can spend the day by watching adorable cat videos!

 

Järjestämme kissojen päivän kunniaksi myös arvonnan. Kerro kommenttikentässä, kuinka vietät kissojen päivää, vastajien kesken arvomme yhdelle henkilölle ilmaiset sisäänpääsyt kissakahvilaan vuoden ajaksi! Vastausaika päättyy 21.8 klo 23.59. Miau, onnea arvontaan!

Since it is a special day, we are arranging a raffle! Comment below, how you are spending the International Cat Day, you might win free entrys to our café for one year! Meow, good luck with the raffle!

80 kommenttia:

 1. Karvaisten kersojen kanssa kotona hemmotellen ne pilalle tietenkin.

  VastaaPoista
 2. Nimetön8/8/16 19:52

  Vietän kissojen päivää auttamalla vähävaraisten kissoja ruoalla sekä viettämällä exstra-rapsutusaikaa oman kissan kanssa:D.

  noora.hurme@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Meillähän kansainvälinen kissapäivä ei näy mitenkään erityisesti, koska meidän hieno neiti pitää huolta, että häntä kohdellaan joka päivä kuin olisi hänen juhlapäivänsä. :D

  VastaaPoista
 4. Nimetön8/8/16 19:58

  kahdelle kissalle lisärapsutuksia,herkkuruokaa

  k.hautala@nic.fi

  VastaaPoista
 5. Kissat ovat näyttäneet tajuavan itse päivän ja hakeneet itse extra-huomiota! Nytkin Max makaa sylissäni, jota se ei ole tehnyt aikoihin :)

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Me on annettu ihmiselle oikein paljon huomiota tänään. Eikä oo yhtään oltu tuhmia. Ihminen on jaksanu rapsutella meitä tunti tolkulla tänään, ja ollaan saatu ylimääräset herkkutikut, vaikka Pena on dieetillä.
  Me haluttais voittaa ihmiselle noi sisäänpääsyt sinne teidän kahvilaan, kun se tulee sieltä aina kotiin niin kivojen terkkujen kanssa.

  VastaaPoista
 8. Kavereiden kanssa facebooKISSA kissavideoita ja -kuvia jakaen. :) Muuhun ei nyt ollut mahdollisuutta, kun meni päivä reissatessa...

  VastaaPoista
 9. En edes muistanut että tänään on kissojen päivä! Olen maannut sohvalla, kehräillyt ja katsellut kissavideoita ja -kuvia koko päivän! Olen myös pari kissagiffiä jakanut. :3

  keiupien@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Nimetön8/8/16 20:08

  Minä olin päivällä töissä. Illalla nyt istun katson televisiota ja kaksi kissaamme hyörii ympärillä. Kyllä ne vaan ovat söpöjä:)

  tupu_k@yahoo.com

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. En ees tienny, että tänään vietetään kissojen päivää! Tämän kunniaksi annan kyllä ekstrahuomiot meijän kehräpalluralle ja paljon nameja!

  VastaaPoista
 13. HennaRoi8/8/16 20:13

  Nukkumalla pitkään, harjaustuokiolla ja muikkuillallisella :)

  VastaaPoista
 14. En ees tienny, että tänään vietetään kissojen päivää! Tämän kunniaksi annan kyllä ekstrahuomiot meijän kehräpalluralle ja paljon nameja!

  VastaaPoista
 15. Nimetön8/8/16 20:14

  Katsellaan tyttären kanssa kuvia edellisestä vierailusta kissakahvilaan. Onni on kissakahvila ja monta rapsuteltavaa kun ei ole omaa kissaa kotona :)

  suvi.alakalhunmaa@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Nimetön8/8/16 20:18

  Aina on Juhlapäivä kun saa omistaa Sebun hienon 5vuotiaan kolli pojan����

  VastaaPoista
 17. Nimetön8/8/16 20:20

  Täällä kahden tyttökisun kanssa oltu vaan tehokkaasti läjässä ja harrastettu normaalia enemmän köllöttelyä yhdessä. Ja tietysti hurja määrä rapsuttelua. :)

  jenny.flykt@outlook.com

  VastaaPoista
 18. Omaa Nyyrikkiäni hellien ja nyt vielä ystävän kahta kisua käyn ruokkimassa ja leikittämässä��

  VastaaPoista
 19. Kävin hoivaamassa vanhempieni luona asuvaa 16-vuotiasta seniorikissaani. Hieman on kuulo tainnut lähteä, kun neiti kommunikoi nykyään kurisemisen sijaan huutamalla...

  VastaaPoista
 20. Omia kissoja kestiten, tottakai! Ja koska arkena ei ehdi Tampereen suunnille, lauantaina sitten juhlistetaan jälkikäteen ihan paikan päällä kisukahvilassakin hyvässä seurassa :3

  VastaaPoista
 21. Nimetön8/8/16 20:23

  Tottakai kotona omien kissojen kanssa... the way its "miaunt" to be :) Purrfect! :DD

  hermakki[at]gmail.com

  VastaaPoista
 22. Nimetön8/8/16 20:25

  Ahvenfilettä lasilautaselle kera extra-rapsutusten, kyllä kelpaa Bengali-vanhukselle.

  juvonan@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Toimimalla alustana pullealle kollilleni. Hän kehrää tyytyväisenä.

  VastaaPoista
 24. Omaa kissaani Nyytiä kotona hellien ja lellien vietän. :)

  cisumiau@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Nimetön8/8/16 20:34

  Meillä asustaa löytöeläinkodista otettu noin 10v. kissarouva. Päivä on sujunut torkkuen ja ulkoillen. Saatetaan ottaa Party Mix-pussista pari makupalaa :)

  VastaaPoista
 26. Itsellä ei ole kissaa tällä hetkellä, mutta kävin tekemässä pienen ruokalahjoituksen tänne Turun alueen löytökissoille.

  nina.karkanen@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Koiramme kanssa tulee vietettyä ja siis vaikka kissaa ei omisteta niin sellainen olisi 2 vuoden päästä viimeistään tulossa. Meidän koirastamme löytyy myös välillä kissamaisia tapoja ;) hih! Koiramme puolustaa karvaisia ystäviään kaikkia sellaisia :)

  VastaaPoista
 28. Mä rapsuttelisin neitiä normaalia enemmän, mutta en tiedä missä se taas on. Liekö saunassa nukkumassa. :D

  VastaaPoista
 29. Oman hassunkissun kanssa...

  VastaaPoista
 30. Nimetön8/8/16 20:40

  Töitten merkeissä, sunnuntaina just oltiin kissakahvilassa, oli hieno kokemus!

  VastaaPoista
 31. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 32. Nimetön8/8/16 20:43

  kotosalla kaikki kolme maataan just soffalla; Minä ja Mila 1v kissaneiti ja Josif 3v kissaherra. Kohta laitetaan iltapalalihat sulamaan karvakamuille :)

  r.kevatniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Kotona kuuden kissani kanssa. Jokainen on tullut meille eläinsuojelun kautta. Niin haastavia, mutta aivan ihania tapauksia.

  VastaaPoista
 34. Nimetön8/8/16 20:48

  Herätyskellon torkkuun oli (kuten joka aamu) varattu 5 minuuttia rapsutteluaikaa. Pahvilaatikoista rakensin ennen töihin lähtöä leikkipaikan, ja herkkuja on neiti saanut jos jonkinlaista. Kauneusunien jälkeen leikitään leikkihiirten metsästystä, tosin palvelijan pitää ensin kalastaa hiiret sohvan ja pakastimen alta. Iltapalaksi on lempihyytelöä ja herkkutikku. Nukkumaan mennään yhdessä (erityisesti tabletti houkuttelee neidin palvelijansa viereen tämän huomiota vievän näytön päälle) ja neidin tietää nukahtaneen kun kehräys lakkaa ja enää kuuluu vain pieni tuhina vierestä. <3

  heidi.eskelinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Opettajan päivät menee jo pitkälti töissä. Kotoa ei tällä hetkellä kisuja löydy, mutta asun kisukahvilan vieressä ja olisipa ihanaa tulla rapsuttamaan suloisuuksia useammin. Miau!

  VastaaPoista
 36. Ilman omaa kissaa valitettavasti. Yhden perheenjäsenen vuoksi emme ole kissaa voineet ottaa, vaikka kaipuu on kova. Kissavideoot ja muita nettimeemejä korvikkeena. Ehkä vielä joku päivä...

  VastaaPoista
 37. Ilman omaa kissaa valitettavasti. Yhden perheenjäsenen vuoksi emme ole kissaa voineet ottaa, vaikka kaipuu on kova. Kissavideoot ja muita nettimeemejä korvikkeena. Ehkä vielä joku päivä...

  VastaaPoista
 38. Kissojenpäivää on hyvä viettää paapoen kotona olevaa vanhaa kissarouvaa! Miuku täytti elokuun alussa peräti 20 vuotta ja vielä jaksetaan porskuttaa vaikka meno hieman onkin hidastunut. Silloin kun kisu ei ole itsellä vaan isän luona nauttimassa ulkoilusta niin kissakahvila on oiva paikka kissankaipuun poistoon =^.^=

  julia.anna.gustafsson@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Valitettavasti en tällähetkellä omaa kissaa omista, mutta eilen keräsin kassillisen vanhoja petivaatteita hesyn kissoille vietäväksi. Tänään muistelen rakkaudella edesmenneitä kissojani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jenni! Olet voittanut arvonnassamme! 😊 Ottaisitko yhteyttä meihin kissakahvilapurnauskis@gmail.com.

   Poista
 40. Nimetön8/8/16 20:56

  Meidän tytöt saa extra rapsutuksia ja karkkia ja sivussa tulee hemmoteltua poikaystävänkin kissaherra pilalle��

  VastaaPoista
 41. Kristiina8/8/16 20:58

  Herkkuruoalla ja rakkaudella. Meillä on kyllä joka päivä kissojen päivä.

  VastaaPoista
 42. Annan herkkuja, haleja ja paljon huomiota. Vien kissat parvekkeelle mikä on aina kissojen mielestä parasta kun sinne pääsee haukkaamaan happea ja nauttimaan. Kumminkin ovat sisällä suurimman osan joten joka päivä on kuin kissojenpäivä :)

  VastaaPoista
 43. En tiä julkasko tää jo mut siis exrarapsutuksilla ja hellyydellä sekä herkkuruokaa saivat :) karvakolmikko täällä.

  VastaaPoista
 44. Nimetön8/8/16 21:14

  Haaveillen päikkäreistä killin kanssa

  VastaaPoista
 45. Lellittelen molemmat kissat piloille tavallista hienommalla herkkuruualla ja loputtomilla rapsutuksilla juhlapäivän kunniaksi. (Tosin ei ne varmaan erota sitä muista hellittely lellittely päivistä..)

  VastaaPoista
 46. Oma persialais tupsuni on vanhempieni luona, joten joudun viettämään päivää ilman rakasta kisuani.

  VastaaPoista
 47. Itselläni ei ole Kuopiossa kissoja mutta sunnuntaina hellittelin varastoon poikiemme kolmea kissaa Tampereella :)

  VastaaPoista
 48. Itselläni ei ole Kuopiossa kissoja mutta sunnuntaina hellittelin varastoon poikiemme kolmea kissaa Tampereella :)

  VastaaPoista
 49. Omille karvakorville oikein paljon rapsutuksia ja huomiota ja sitten vielä kävin vanhemmillakin huomiomassa heidän kisujaan :3

  VastaaPoista
 50. Nimetön8/8/16 21:38

  Harjaan kisuani ja annan hyvää ruokaa rapsutusten kera.Meillä jokainen päivä on kissanpäivä <3

  VastaaPoista
 51. Nimetön8/8/16 21:44

  Linnanmäellä :)

  VastaaPoista
 52. Meillä saivat misut kalaa ja käytiin ulkoilemassa oikein pitkän kaavan mukaan. Extrarapsutuksia ja paijauksia tuli koko perheeltä. Ja kaikista paras juttu on se, ettei edes tiedetty, että on kissojen päivä! :D Onko meillä siis kissojen päivä joka päivä? ;)

  VastaaPoista
 53. Rapsuttelemalla koiraani :-)

  VastaaPoista
 54. Seija K.8/8/16 21:50

  Käymällä antamassa ruokaa Hakkikselle, kun isäntänsä on töissä..ja katselemalla sen villiä menoa..

  VastaaPoista
 55. Kertomalla juttuja 24 vuotiaaksi eläneestä Miska-kissasta perheelleni. Monia ihania muistoja!

  VastaaPoista
 56. helmiorvokki.ruusunen@gmail.com8/8/16 21:55

  Meillä taitaa kans joka päivä olla kissanpäivä. Helmi Orvokki pitää siitä huolen... nytkin vaatii kissannameja eli pakastekuivattuja 0000000000000000000000 <- Helmin terveiset... kananmaksanpaloja...Ei näköjään tullut tarpeeksi namia niin piti tulla näppikselle huomauttamaan :)

  VastaaPoista
 57. Meidän taloudessa every day is caturday, mutta kansainvälistä kissapäivää vietetään luonnollisesti aivan erityisen karvaisissa tunnelmissa. :3

  VastaaPoista
 58. Meillä on täällä kyllä kissanpäivät ihan joka päivä, mutta tänään karvapallerot ovat saaneet osakseen ekstrapaljon rapsutuksia ja silityksiä, ja me puolestamme palkkioksi superpaljon kehräyksiä. ♥

  VastaaPoista
 59. Nimetön8/8/16 22:14

  Latz-kissan näköistä Tyyne-neitiämme rapsutellen ja erityisen hyvin ruokkien, of course ;)
  -Hannahoo-

  VastaaPoista
 60. Meidän kahdesta kisuneidistä toinen on syntynyt 8.8, joten tänään on tuplasti syytä juhlaan ♡. Molemmat ovat olleet tavallista enemmän huomion keskipisteenä, saaneet paljon rapsutuksia ja tarjolla on ollut lempiruokaa ja herkku-nameja :)

  VastaaPoista
 61. Kissapäivä sattui olemaan samana päivänä kuin syntymäpäiväni, joten juhlan aihetta on ollut. :) Myös edesmenneitä kisukavereita muistellessa. Tänään ja lähes päivittäin tulee myös selailtua Kisu ry:n sivuja, jos sieltä löytyisi äidilleni kissa. :) Omaa kun ei tällä hetkellä ole vielä mahdollista ottaa.

  VastaaPoista
 62. Nimetön9/8/16 01:32

  Edesmennyttä Mona Mimmintytärtä muistellen ��

  VastaaPoista
 63. Neljää kissaamme erityisesti silitellen ja paapoen sujui kissojen päivä.

  VastaaPoista
 64. Nimetön9/8/16 06:24

  Jouduin jättämään oman kissani vanhemmilleni, kun muutin toiselle paikkakunnalle töiden perässä. Kissojen päivä on meillä kyllä joka päivä, koska heitä (kaksi kissaa, toinen minun, toinen porukoiden) harjataan, rapsutellaan ja jutellaan heille. Spesiaalina lähetin ääniviestin omalle kissalleni ja pyysin äitiä ostamaan erimerkkisen namipötkön (:lue lihatikun) kuin normaalisti. Kehräyksestä päätellen äiti arvioi, että kissani oli tykännyt ääniviestistä ja namista, vaikka hieman hölmistyneenä kissa oli katsellut, että mistä ääneni kuuluu :D Kissat <3

  VastaaPoista
 65. Meillä vietettiin eilen ylipitkä harjaustuokio (hierova harja).

  VastaaPoista
 66. Henkilökunta harjasi molemmat, sylitteli Olgan kanssa, silitteli ja leikki meidän kanssa eikä unohtanut antaa extranamejakaan. Tämmöinen päivä kuuluu olla ihan jokainen päivä kissojen kanssa, ei vain yksi päivä vuodesta! T. Miukumaan Sofi ja Olga
  PS. Niinhän teillä onkin :) T. Henkilökunta

  VastaaPoista
 67. Nimetön9/8/16 09:06

  Katsellen hauskoja kissavideoita, lukien suosikkisarjakuvaani Muttsia (Kamut), haaveillen uudesta omasta misusta ja muistaen poisnukkunutta parasta Riki-kisua.

  VastaaPoista
 68. Kissojen Kissanpäivät on joka päivä ja yö: Vaasan Kissatalosta keväällä adoptoitu aikuinen pikkuinen Minja-tyttömme pitää huolta että saan jumppaa säännöllisesti pitkin päivää ja öisin kuunnella iloisia leikkejä, ja ssesyltä muutama vuosi sitten adoptoitu aikuinen Neiti Hertta kävelyttää minua ulkona ja näyttää päivän ilonaiheet: seisomme piiiiiiitkiä aikoja milloin missäkin ihailemassa puita ja kukkia, linnulta pudonnutta sulkaa ja mitä milloinkin. Tunnen olevani hyödyksi, vaikka pitkäaikaissairaus hankaloittaa elämääni monin tavoin. Nämä ihanat tytöt ovat tuoneet ilon takaisin elämääni♥

  VastaaPoista
 69. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 70. Vietän aikaa meidän "marakattien" kanssa (Taika s.28.5.-15 & Kuisma s. 18.3.-16), annan ruuaksi herkkulihaa & ennen kaikkea paljon rapsutuksia! ;) ♥♥ Kissoille ostettiinkin eilen sopivasti uusi raapimapuu niin voivat merkkipäivän kunniaksi siinä mesota! :D

  VastaaPoista
 71. Nurkassa katsellen kissavideoita :D

  VastaaPoista
 72. Vietin räsyni Helmi-Orvokin kanssa olympialaisia katsellen.

  VastaaPoista
 73. En tiennyt koko kansainvälisestä kissapäivästä, mutta onneksi seuraan facebook-sivuanne! Päivä ei eronnut toisesta, sillä tuijottelen melkein joka päivä kissavideoita niin instagramista kuin muistakin sosiaalisista medioista. Facebookissa olen liittynyt Maine Coon-ryhmään, sillä olen niin ihastunut rotuun, vaikka omaa ilvestä ei vielä olekaan :)

  VastaaPoista
 74. Nimetön9/8/16 21:18

  Herkkuruokaa :)

  VastaaPoista
 75. Kissavideoita katsomalla ja omasta kissasta haaveilemalla.

  elisakujansuu@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Kissojen päivää vietettiin kuten jokaista kissanpäivää, hellien ja rakastaen omaa Onni-kissaa. <3

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 77. Arvonta on suoritettu! Onnetar suosi Jenniä. Miau, onnea!

  VastaaPoista