2.5.2015

Kaupungin coolein pieni musta kissa Kuulio!


Kissakahvila on saanut uuden pysyvän asukkaan, Kuulion!
Tämä pieni musta kissa on vieraillut kahvilassa jo useampaan kertaan pienempänä ja nyt sitten tullut osaksi kissalaumaa. :)

The cat cafe has gotten a new permanent resident, Kuulio!
This little black cat has visited the cafe many times earlier and now then became a part of the cat clowder. :)
Kuulio on poika ja nyt 7 kk ikäinen. Aiemmin poitsua ei voinut tuoda kahvilaan, koska häntä ei ollut vielä sterilisoitu ja ettei vaan tule mitään vahinkoja. Kuulio on ollut aika riehakas ja kuitenkin hyvin sosiaalinen. Nyt on enemmän leikkiseuraa muista pikkukissoista, mitä aiemmassa kodissa kahvilan omistajien luona. Kuulio on ollut kahvilassa nyt reilun viikon ja sopeunut porukkaan hienosti. Lumin kanssa on otettu jo useammat kimppanokoset.

Kuulio is a boy and now  months old. Previously he could not be brought to the cafe, because he wasn't neutered yet and just in case there won't be any accidents. Kuulio has been quite energetic and still very social. Now there's more company to play with, because there are other little kitties, than in his previous home at the owner's place. Kuuli has been at the cafe for a bit over a week and has adapted well to the group. There's been several catnaps already with Lumi.Pikkukissoista saa melkeimpä aina leikkikaverin, ellei ole päiväunet pahasti kesken. Poitsun lempipuuhaa on ehdottomasti ilmapallojen poksauttelu! Kuulio on ollut myös reissukissa ja käynyt edustamassa mm. Helsingin kahvimessuilla ja piipahti myös Kisu Ry:n ruokakeräys kampanjan päivässä. :)

Little kittens can be easily made friends with and play, if naps are not badly in the way. His favourite game is definetly attacking balloons! Kuulio has also been a bit of a traveling cat and has represented for example in Helsinki coffee expo and stopped by at Kisu Ry's food collecting campain day. :)Kesken leikkien alkoi vähän vauvattamaan ja ihan hurmiossa poika kävi tamppaamassa lampaantaljaa. Kuulio onkin vielä sen verran vauva, että välillä kaipaa oikein paljon hellyyttää.

In the middle of playing started to feel like a little kitten and knitting on the sheep wool. Kuulio is still a little bit of a baby, that from time to time really wants to be shown affection to.Eläinlääkäri sanoi, että Kuulio voi hyvinkin jäädä pienikokoiseksi kissaksi, mutta sen vain sitten aika näyttää. :)

The vet said, that Kuulio could not grow into a very big cat, but that can be seen only with time. :)


Purrrmiau

8 kommenttia:

 1. Anonyymi2/5/15 14:08

  Komee pantteri :D, näyttäis olevan aika yleistä mustilla kissoilla toi valkonen läntti leuan alla :D

  VastaaPoista
 2. Ei se haittaa Kuulio, vaikka jäisitkin vähän pienemmäks ku muut! Me pienemmät mahdutaan kaikkiin pieniin koloihin pötköttään kaikessa rauhassa :)
  - Chaplin

  VastaaPoista
 3. Kylläpäs Kuulio on komia!

  VastaaPoista
 4. Nice new one! Will visit in summer :)

  VastaaPoista
 5. Niin on nätti ja söpöinen <3

  VastaaPoista
 6. Hei! Poistaisitteko kasvokuvamme, kiitos. ^_^

  VastaaPoista