21.6.2015

Kehräyksiä Kyöstille


Kissakahvila Purnauskiksen asukasmäärä on vähentynyt yhdellä, sillä Kyösti lähti kohti uusia seikkailuja ja uutta kotia viikko sitten. Syy Kössin muuttoon oli se, että kissalaumassa ei oltu ihan sovussa kaikkien kanssa ja katsottiin parhaaksi, että tämä ihana kollipoika pääsee omaan rauhaan ja jakamattoman huomion keskipisteeksi. Moni on varmaan huomannutkin kahvilassa, että Köpätsy on ollut aika paljon erillään ja omissa oloissaan, joskus ei meinannut ihan löytää hyvää omaa paikkaakaan, missä voisi oleilla. Kyösti oli tämän bloggaajan henkilökohtaisia suosikkeja Purnauskiksessa ja on kovasti kovasti ikävä, mutta parhautta että nyt saa asustella hyvässä kodissa. :)

Catcafe Purnauskis's resident number has decreased by one, because Kyösti has gone towards new adventures and home a week ago. The reason for Kössi's moving was the fact, that the clowder hasn't gotten along that well and it was thought as the best solution, that this lovely boy would get to be in a relaxed place and getting undivided attention. Many has probably noticed at the cafe, that Köpätsy has been quite isolated and keeping to himself, sometimes he didn't quite find a good place where he could just be. Kyösti was one of this blogger's personal favorites at Purnauskis and missing him so so much, but it's so great that now he has a good home. :)Silloin kun Kyösti ei ollut hengaamassa tuulikaapin päällä tai takaseinän ikkunasyvennyksillä, oli yksi hänen lempipaikoistaan perällä oleva istumatyyny-pöydän ympäristö. Kössi sai siellä usein olla rauhassa ja köllötellä tyynyillä ja riippumatossakin pöydän alla.

When Kyösti wasn't hanging out above the entrance or in the embrasures at the back wall, he liked to spend time around the sitting-pillow-table at the back. Kössi mostly got to be left alone there and chill on the pillows and even in the hammock under the table.


Toinen Kyöstin lempparijuttu oli laukut! Kaikki ihanat reput ja käsilaukut ja pussit ja vaikka mitkä. Niiden päälle oli parasta mennä makoilemaan ja kahvilaan tuotiin yksi laukku ihan Kyöstiä varten, että se sai siitä nauttia. :)

Another Kyösti's favorite thing was bags! All wonderful backpacks and handbags and pouches and all sorts! It was the best to get to lie on top of them and one bag was actually brought to the cafe just for Kyösti, so he could enjoy it. :)


Kyösti tuli kissakahvilaan Kisu Ry:n kautta. Pörröläinen oli aiemmin ollut vanhemman rouvashenkilön omistuksessa ja saanut reippaan puoleisesti ruokaa, minkä vuoksi Kyösti oli vähän tuhdissa kunnossa aluksi, mutta on nyt reilun puolen vuoden aikana laihtunut jokusen kilon. Koostaan huolimatta Köpätsy on ollut ketterä seinähyllyillä hyppelijä, vaikka kerran meinasi käydä hassusti, kun yksi pettikin alta. Onneksi selvittiin vain säikähdyksellä.

Kyösti came to the cat cafe from Kisu Ry (cat protection program). This fluffypants was previously owned by an older lady and gotten plenty of food, which is the reason why Kyösti was hefty sized in the beginning, but now lost several kilos in over six months. Despite his weight, Köpätsy has been nible jumper on the wall shelves, even though once almost fell, when a self tumbled down. Luckily everyone survived with a scare only.


Kyösti on luonteeltaan todella lempeä ja hellyydenkipeä. Tykkää rapsutuksista, huomiosta ja paijauksista. Tykkää myös tulla syliin ja rinnan päälle köllöttelemään. Ihana lämmin pakkaus ja komea kollipoika. Alussahan Kyösti otti hieman lauman johtajankin paikkaa, koska puolusti pienempiä ja piti komennusta.

Kyösti is very kind and cuddly by nature. He likes scratching, attention and affection. He also likes to come to people's laps and on top of the chest to lie down. Lovely warm package and handsome boy. In the beginning Kyösti was taking the lead position in the clowder by defending the little ones and keeping things in order.


Hei hei Kyösti! Kurkataan piakkoin miten kollipoika on kotiutunut uuteen paikkaan. :)

Bye bye Kyösti! Will check out soon how he has settled in his new home. :)

Purrmiau

3 kommenttia:

  1. Hyvää jatkoa Kyöstille <3

    VastaaPoista
  2. Kyöstille toivon paljon paijauksia loppu elämään.

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, kun oma koti löytyi jos kerran laumassa ei kemiat ihan kohdanneet :) Hyvää jatkoa Kyöstille ja monta omaa laukkua ;)

    VastaaPoista