17.6.2015

Game for Cats


Kissakahvilassa toi asiakas mukanaan mielenkiintoisen lelun, kissojen ohjelma tablet-tietokoneella. :D
Niin kauan kun on ollut tietokoneita, on ollut myös kissoja niistä kiinnostuneina tai sitten muuten vaan huomionhakuisen ihmisen ja näppäimistön välillä tai sen päällä. Kisuille on ollut erilaisia ohjelmia ja sivuja, missä heiluu joku pieni kohde, mutta kosketusnäyttöjen yleistyttyä, kissojen pelit ovat saaneet ihan uuden ulottuvuuden! Nyt kisut saa napattua saalista ihan itse ja se myös reagoi siihen.

Ensin peliä näytettiin Piki-Nellille ja hieman kiinnostusta löytyi, mutta vähän jäi tietämättömäksi mitä sille piti tehdä. Minikissa ja ikiliikkuja Viiru taas innostui peleistä ja viihtyi aikamoisen tovin niiden parissa. Erityisesti Viirun mieleen oli hiiripeli ja sitten kun pelistä kuuluikin "mau", alkoi neiti ihmettelemään, että mistä ihmeestä se kuului ja katseli ympärilleen. :)

A customer brought an interesting toy to the cat cafe, a game for cats on a tablet computer. :D
As long as there has been computers, there has been cats interested in them or just seeking attention from the human by being in front of the screen or on top of the keyboard. There has been all sorts of programs and web pages, where a small object is moving, but after touchscreens getting more common, games for cats have gotten into a total new level! Now cats can catch the object and it will also react to it.

First the game was shown to Piki-Nelli and there was some interest there, but was left a bit unknown about what to do with it. Tinycat and forever moving Viiru was very excited about the games and spent quite a while with them. Especially the mousegame was to her liking and then there was a "meow" from the game, she instantly started to wonder where it came from and looked around.
Game for Cats on saatavilla esimerkiksi täältä: 

(muille puhelimille varmaankin omasta ohjelmapaikasta)


Myös tällaisia löytyi:Purrrmiau

2 kommenttia:

  1. Siinä sitä on ihmettelemistä. Hyvää Jussia vaan.

    VastaaPoista
  2. Hyvää Juhannusta kisuille ja hauskoja hetkiä pelimaailmassa.

    VastaaPoista