23.7.2015

Kissakahvila lähti puistoilemaan


Viikonloppuna oli kauniin kesäinen päivä, ainakin osan päivästä ja juuri sopivasti, sillä Emil Aaltosen puistossa järjestettiin puistotapahtuma kodittomien kissojen hyväksi!
Päivä sisälsi kaikenlaista mukavaa kesäpäivän touhua koko perheelle, lapsille ja lapsenmielisille. ;)

On the weekend was a sunny summer-like day, at least part of the day and just at the right time, because in Emil Aaltonen park there was an event for homeless cats!
The day included all sorts of nice summer day activity for the whole family, for children and childlike people. ;)

Valmistautumista..  Getting ready..


Puistossa oli Kissakahvila Purnauskiksen herkkuja myynnissä, Kisu Ry:n myyntipöytä ja grillimakkaraa, arpajaiset, poniratsastusta, kirpputori, kasvomaalausta, Mukamaksen teatteriesityksiä ja tietenkin mukavaa oleskelua. Kesällä kaikenlaiset tapahtumat ovat niin mukavia, kun useat ovat lomalla ja pääsee läheisten kanssa yhdessä nautiskelemaan kauniista päivistä ja kuka nyt ei haluaisi jeesiä siinä sivussa vielä kodittomia kissoja!

In the park there was yummies for sale by Cat Cafe Purnauskis, Kisu Ry sales table and grill sausage, raffle, pony riding, flea market, face painting, Mukamas theater performances and of course relaxed hanging out. During the summer all sorts of events are so nice, when most people are on a vacation and are able to go out together to enjoy a beautiful day and who wouldn't want to help stray cats on the side!


Lapset ja muutkin haluavat saivat kasvoja koristamaan vaikka kissan viikset tai muita kivoja kuvia!
Children and others who wanted to, got pretty pictures or even cat whiskers to decorate their faces!


Omnomnom~


..ja kyllähän kissatapahtumassa pitää kissoja olla! :D
Kissakahvilan oma pieni reissukissa Kuulio tuli ilahduttamaan kävijöitä. Kuuliolla on oikein väriin sopivat komeat valjaat. Seikkailuihin tottunut Kuulio oli kuin kotonaan puistossa, kävi ihmisten sylissä, leikki lasten kanssa ja sai rapsutteluja.

..and of course a cat event needs to have cats! :D
Cat cafe's own little traveling cat Kuulio came to visit for the delight of the visitors. Kuulio even had a matching colored handsome harness. He is used to adventures and felt very much at home in the park, got picked up by people, played with kids and got affection.


Kuulio ihan meinasi napata kissanminttuisen pehmokisun itselleen parilta kävijältä. Samanlainen lelu löytyy myös kahvilasta, mutta ruoho on aina vihreämpää aidan toisella puolella, niin luonnollisesti tämä yksilö kiinnosti melkein liiankin paljon!

Kuulio almost grabbed a cat mint cat toy to himself from a couple of visitors. The same kind of toy can also be found in the cafe, but the grass is always greener on the other side, so naturally this one was so much more interesting, almost too much!


Kappas, kuka se siinä? Saanko esitellä pienen valkoisen kissan nimeltä Piupau! :D
Hän on kissanpoika-yllätysvieras. Pieni karvapalleroinen hurmasi puistossa ja varmasti sitä tekee myös kasvessaan isommaksi. Pienoinen on kyllä niin hurjan suloinen ja leikkienergiaa riittää!

Oh, who's this? Let me introduce you to a little white cat named Piupau! :D
She's a surprise kitten visitor. The little furball was charming in the park and will most likely take everyone's heart when growing up as well. The little one is just so amazingly cute and has tremendous amount of play-energy!


Ja vielä yksi juttu, Piupaulla on ihan pieni olematon häntä! Häntää ei ole töpöhännäksi, vaan siellä taitaa olla vain yksi nikama, sekä karvatupsuja, jolloin Piupau näyttää ihan pieneltä pupukisulta. :)

And one more thing, Piupau has a tiny nonexistent tail! She's not even stumpy tailed, because there might only be one vertebra with some hair, which makes Piupau look like a little bunny-cat. :)


Purrmiau

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti