13.7.2015

Kissojen Valtakunta


Purnauskiksessa on muutaman viikon nähtävillä ihastuttavia taideteoksia! Kyseessä on Joni Aikion maalausnäyttely ja on kyllä oikein sopivaan paikkaan taulut löytäneet.

"Olen maalannut tämän vuoden alusta lähes pelkästään kissoja. Aiemmin olen tehnyt tilaustöitä lähinnä henkisistä aiheista kumpuavia teoksia, mutta nyt olen päättänyt keskittyä kissoihin ja alkaa oikeaksi kissataiteilijaksi."

For a few weeks there is lovely artwork on display in Purnauskis! It's an painting exhibition by Joni Aikio and the paintings have found just the right place. "Kissojen valtakunta" is Finnish and translates to "The Kingdom of Cats".

"I have painted since the beginning of this year mainly cats. Previously I have done commission work pieces mainly about spiritual inspired themes, but now have decided to focus on cats and to become a real cat-artist."


Tapahtuma facebookissa |  The event on facebook
Kissojen Valtakunta - taidenäyttely
7.-28.7.2015

Loputkin teokset ja tarkempi tarkastelu mahdollista Kissakahvila Purnauskiksessa.
The rest of the pieces and closer observation possible at Cat Cafe Purnauskis.


Kahvittelun ja kissojen rapsuttelun lomassa voi nyt myös ihastella näitä suloisia teoksia, jotka ovat myös myynnissä. Hinnasto löytyy kahvilasta. Taitaa olla kissakahvilan väkikin ihastunut johonkin teokseen niin paljon, että se sinne jää. ;)

While enjoying coffee and petting cats, one can now also admire these adorable pieces, which are also for sale. The price list can be found at the cafe. The cat cafe workers might have also taken a liking to some piece so much, that it will stay there. ;)


Taiteilija Joni Aikiosta, hänen töistään ja kissamaalauksista voi lukea kahvilassa tai alla olevasta kuvasta (klikkaa isommaksi tai uuteen välilehteen).

About the artista Joni Aikio, his work and the cat paintings can be red about at the cafe or from the picture below in Finnish (click the picture or open in a new tab for enlarging).


Joni Aikio

Purrmiau

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti