13.8.2015

Tosirakkautta kissojen tyyliin


Mikä voi olla kissaa suloisempaa? No tietenkin kaksi kissaa söpöilemässä yhdessä!
Purnauskiksen kissat ovat tulleet kahvilaan asumaan monista eri paikoista ja uudessa kodissa on aina hieman arveluttavaa tuleeko lauma keskenään hyvin toimeen. Kissakahvilan kissat sopeutuivat hyvin toisiinsa ja sieltä löytyi aivan ihana yllättävä ystävyyssuhde Evon ja Nurrin väliltä. :)

What can be cuter than a cat? Well of course two cats being cute together!
Cats at Purnauskis have come to the cafe from many different places and in a new home it's always a bit troubling if the cats will get along well. The cat cafe's cats adapter really nicely and there became one absolutely wonderful surprising friendship between Evo and Nurri. :)


Evo ja Nurri ystävystyivät hyvin pian kahvilan avaamisen jälkeen viime vuoden syksyllä. Supersuloiset ystävykset nauttivat toistensa läheisyydestä, ottavat yhdessä päiväunia, Evo antaa pusuja ja pesuja ja Nurri tulee usein hirmuisesti puskemaan ja tamppaamaan. Se on niin hellyyttävä näky, että ihan sydän sulaa!

Evo and Nurri became friends son after the cafe opened last year int he fall. The super cute friends enjoy each other's company, take catnaps together, Evo gives kisses and cleaning and Nurri often comes to be close and to knead. It's such an adorable sight, that heart is melting! 


Voisi melkein kuvitella, että kyseessä on emo ja pentu, mutta nämä kaksi ovat yksinkertaisesti löytäneet sielunkumppanit toisistaan. ♥

Could almost imagine, that they are a mother and a cub, but these two have simply found soulmater from each other. ♥


Evo on tunnetusti hyvin rauhallinen ja kärsivällinen, näin on myös Nurrin kanssa ja vanha herra jaksaa lähes kaikenlaista, mutta joskus Evokin haluaa omaa rauhaa. Etenkin silloin Evo ottaa etäisyyttä, jos Nurri alkaa vauva-lussuttamaan. Evo varmaankin ajattelee, ettei se ole hyväksyttävää.

Evo is well known to be very calm and patient, this happens also with Nurri and the old gentleman tolerates almost everything, but sometimes Evo wants his own space too. Especially Evo takes some distance, if Nurri starts to baby-sucking. Evo probably thinks this is not acceptable.


Evokin on usein hellyydenkipeä ja kaipaa huomiota. Herra nautiskeleekin rapsutuksista, toisin kuin Nurri harvemmin nauttii ihmisläheisyydestä, mutta kyllä niitäkin päiviä on nähty. :)

Evo is often also affectionate and wants attention. The mister enjoys being pet, unlike Nurri who rarely like cuddling with humans, but we have seen those days as well. :)


Purrrmiau

2 kommenttia:

 1. Voi söpöläiset ♥

  VastaaPoista
 2. Ihana video
  hienosti tehty
  kahvilan kauniista ympäristöstö
  ja tietysti Kissoista
  Tykkäsi
  ja jaoin ystäville !
  Kiitos

  VastaaPoista