3.9.2015

Kulissien takana - ruokakuvien ottaminen


Tervehdys!
Purnauskiksen facebook-sivulla näkee usein kaikenlaisia kuvia ruuista ja jälkkäreistä mitä meillä on tarjolla, usein mukana on kissa, sekä kuvassa, että ruuassa. Työntekijät näitä räpsivät muun touhun ohessa, mutta aina kaikki ei ole niin helppoa miltä näyttää..

Greetings!
Purnauskis's facebook-page often has pictures of all sorts of foods and desserts, that we have to offer, many times there's also a cat, in the picture and also in the food. The staff takes these during the day among other tasks, but not everything is as easy as it looks..Vaihe numero yksi; valmista annos, aseta se pöydälle ja nosta kissa viereen.
Phase number one; prepare a dish, put it nicely on the table and put a cat next to it.


Tietenkin ruokaa pitää haistella ja no, kyllä sitä yritetään maistaakin. Hiljaisempana päivänä mukana voi olla kaksi työntekijää, toinen kuvaa ja toinen yrittää pitää kissaa sen verran loitolla, ettei se maisele ruokaa. Joskus se ei kuitenkaan onnistu.
Of course one has to smell the food and well, there are tasting attemps too. On a more quiet day there can be two staff members involved, one takes the photos and one is trying to keep the cat far enough, so they won't taste the food. Sometimes it still doesn't work.


Joskus kokeillaan monenkin kissan kanssa. Tänä kyseisenä kertana Viiru ei ollut oikein yhteistyöhaluinen. Neiti kyllä kyttää ihan suolaisiakin ruokia, mutta makeat taitaa olla Viirun lempparia.
Sometimes we'll try with several cats. On this particular time Viiru wasn't feeling very co-operative. The little lady keeps stalking salty foods, but sweet things might be more to Viiru's liking.
Ensin jälleen haistellaan, toinen työntekijä yrittää sivussa hämätä Viirua pois kakun luota ja hieman katsomaan kameran suuntaan.
First got to smell again, other staff member on the back is trying to misdirect Viiru away from the cate and look a bit to the camera's direction.


..mutta kakku vain kiinnostaa.
..but the cake keeps being interesting.


Tällainen hämykuvailu ei nyt kyllä kiinnosta, joten Viiru lähtee kävelemään.
This kind of weird picture taking is not at all interesting, so Viiru takes a hike.


Ääääh! Mutta Viiru hei! Se on ihmisten syötävää, ei kissoille. Sulla on ihan omat herkut. :P
Uggh! But hey Viiru! That's for humans, not for cats. You have your own treats. :P


Purrmiau

1 kommentti:

  1. Oi mikä juustokakku! Toivottavasti juustokakkua on tarjolla bloggaajien illassa loppukuusta ;)

    VastaaPoista