27.1.2016

Kissojen värikäs vuosi by Aurora Borealist


Kissakahvila Purnauskisessa on paljon kaunista kissamaisuutta myös itse kissojen lisäksi. Sitä löytyy joka puolelta monessa muodossa, cappuccinon päältä, patsaana hyllyltä, kukkamaljakkona ja muun muassa tauluina. Taiteilijat ovat kautta aikojen saaneet inspiraatiota pitkähäntäisistä ystävistään, eikä se ole vielä tähän päivään mennessä muuttunut. Kissakahvilassa on nähty useita näyttelyitä ja tämä vuosi aloitetaan näyttelyllä nimeltä Kissojen värikäs vuosi, taiteilijana Aurora Borealist.

Auroran kanssa on Purnauskis aiemminkin tehnyt yhteistyötä, siitä pääset lukemaan täältä.


Cat cafe Purnauskis has beautiful cat-likeness beyond the actual cats. It can be found all around and in many forms; on top of a cappuccino, as a statue on a shelf, as a flower vase and for example in paintings. Artist throughout the time have been getting inspiration from their long tailed friends, this has not changed till the present day. The cat cafe has seen several art exhibits and this year is starting with an exhibit called Kissojen värikäs vuosi (The colourful year of cats) by artist Aurora Borealist.

Purnauskis has collaborated with Aurora before, you can read about it in here.Persoonallista ja värikästä.
Unique and colorful. 


Viralliset valvojat Piki-Nelli ja Nurri pitävät huolta, että on varmasti myös kissojen kuvia jokaisessa blogipostauksessa! Ei ole mahdollista, että olisi vain ruokakuvia tai taidetta, pitää olla myös kissoja.

The official supervisors Piki-Nelli and Nurri are making sure there are some cat pictures in every blog post! There can not possibly be only food pictures or art, there must be cats. Purrmiau


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti